Često postavljana pitanja

Informacije o cijenama

Svaki projekt kojem pristupamo je jedinstven - bez obzira je li riječ o vjenčanju, zaručničkim portretima ili nečem trećem. Zato su naše cijene pažljivo usklađene s vašim željama zahvaljujući našem individualnom formiranju cijene. Uz to, imamo dostupne i već gotove pakete ukoliko želite brzo donijeti odluku o našem angažmanu. Pošaljite nam poruku i mi ćemo vam dostaviti naš PDF katalog i cjenik.

Česta pitanja o fotografiranju vjenčanja

Da li fotografirate vjenčanja i van Opatije?

Naravno. Iako je Opatija naša baza, dostupni smo za vas bilo gdje u Hrvatskoj ali i Europi.

Imate li u ponudi photo booth?

Da! Možete birati između nekoliko opcija a sve uključuju mnoštvo zabavnih rekvizita na korištenje za vaše uzvanike kako bi fotografiranje bilo što zanimljivije.

Možemo li se odlučiti za dodatni angažman na dan vjenčanja?

Iako planiramo svako fotografiranje detaljno unaprijed, moguće je produžiti naš ostanak na vjenčanju uz naplatu po započetom satu.

Koju opremu koristite?

Za naše fotoaparate se oslanjamo isključivo na Nikon još od naših početaka 1994. godine. Uz Nikon fotoaparate koristimo i Sigma objektive, Godox sustave bljeskalica i Manfrotto stative za fotoaparate i rasvjetu. Sve fotografije se obrađuju u programima Adobe Lightroom i Photoshop CC i to na Apple računalima najnovije generacije.

Mogu li kod vas izraditi fotografije?

Naravno. Zahvaljujući najnovijim rješenjima za ispis koje koristimo u našem Atelieru u Opatiji


Jeste li spremni započeti našu zajedničku priču?

Sjajno! Za prvi kontakt, dovoljno je da ispunite svoje podatke u kontakt obrazac i javiti ćemo vam se unutar 48h s našim odgovorom. Što detaljnije opišete svoje događanje (datum, mjesto, planirani broj uzvanika), to ćemo precizniju ponudu i informacije moći poslati.

Hvala vam!

Viviana i Robert