Vjenčanja

Naša priča počinje ovdje

Nekoliko riječi o vjenčanju

Ovo je dan koji ste planirali i sanjali. Vaši najdraži ljudi se okupljaju, plesni podij je spreman, pjenušac je rashlađen. Svaki najmanji detalj je na mjestu i sada je stigao taj trenutak da se zauvijek povežete u braku sa svojom voljenom osobom.

Sjećati ćete se tih trenutaka cijelog života; vaše obitelji, prijatelja, torte, glazbe, suza i smijeha. Zaslužujete da jedno tako predivno iskustvo bude pažljivo preneseno i dokumentirano fotografijama kako biste priču o svom vjenčanju mogli dijeliti s obitelji i prijateljima u desetljećima koja su pred vama.


Kontaktirajte nas

Već vam se svidjelo ovo što vidite? Onda ne čekajte i javite nam se odmah privatnom porukom jer se najtraktivniji datumi brzo popune. Javiti ćemo vam se unutar 24h s našim ponudama i više informacija o nama, našem načinu rada i ostalim detaljima.

Hvala vam!

Contact us

You already like what you see? Don't wait any longer - just drop us a quick message with your details using the form to your right and we will come back to you within 24h with more information and offers.

Thank you!