Vjenčanja

Naša priča počinje ovdje

Nekoliko riječi o vjenčanju

Ovo je dan koji ste planirali i sanjali. Vaši najdraži ljudi se okupljaju, plesni podij je spreman, pjenušac je rashlađen. Svaki najmanji detalj je na mjestu i sada je stigao taj trenutak da se zauvijek povežete u braku sa svojom voljenom osobom.

Sjećati ćete se tih trenutaka cijelog života; vaše obitelji, prijatelja, torte, glazbe, suza i smijeha. Zaslužujete da jedno tako predivno iskustvo bude pažljivo preneseno i dokumentirano fotografijama kako biste priču o svom vjenčanju mogli dijeliti s obitelji i prijateljima u desetljećima koja su pred vama.


Kontaktirajte nas

Već vam se svidjelo ovo što vidite? Onda ne čekajte i javite nam se odmah privatnom porukom jer se najtraktivniji datumi brzo popune. Javiti ćemo vam se unutar 24h s našim ponudama i više informacija o nama, našem načinu rada i ostalim detaljima.

Hvala vam!

Contact us

You already like what you see? Don't wait any longer - just drop us a quick message with your details using the form to your right and we will come back to you within 24h with more information and offers.

Thank you!

Follow us on Instagram