Wedding Book

Čuvar Vaših uspomena

Zašto odabrati wedding book?

Zamslite osjećaj da u rukama držite predivnu, ručno rađenu knjigu od najfinijih materijala koja sadrži priču o vašem vjenčanju. Zamislite sada vrijednost da tu priču možete prenijeti svojoj djeci i unucima.

Digitalne datoteke s vremenom postaju nestabilne i pojedinačne fotografije na hrpi nemaju sposobnost ispričati priču o vjenčanju onako dobro kako to može personalizirani wedding book. Ovi jedinstveni primjerci su početak vaše ostavštine i oživljavaju priču o vašoj ljubavi kroz tiskane stranice za vas i generacije koje dolaze.

Pogledajte galeriju nekih od naših isporučenih wedding book-ova i doznajte više o našoj ponudi.

Samo najbolje je dovoljno dobro


U našoj ponudi ćete pronaći wedding book-ove koji su rezultat 30 godina iskustva u izradi vjenčanih albuma i wedding book-ova. Svaki materijal kojeg stavljamo u ponudu detaljno testiramo kako bismo bili sigurni da će i za 20 godina izgledati jednako lijepo kao i prvog dana. Kako bi vaš Wedding Book bio još osobniji, tu je i program personalizacije gdje možemo do najsitnijih detalja uskladiti Vaš book sa temom, bojama i materijalima s vašeg vjenčanja.

Spremni ste povjeriti nam vaše uspomene?

Tada je vrijeme da nam pošaljete poruku putem kontakt obrasca, upišite svoje podatke i javiti ćemo Vam se unutar 48h s više informacija.

Hvala vam!