Naša priča počinje 1994. godine


Viviana je u samom srcu Rijeke otvorila foto studio na temeljima foto ateljea "Mladost" osnovanog još davne 1954. godine. Od tada, uvodili smo prvi u Hrvatskoj fotografiranja na otvorenom, ljepljene albume od luksuznih materijala.

2001.godine prvi u Hrvatskoj smo uveli i tiskanu knjigu fotografija, popularni Wedding book koji je danas nezamjenjiv u čuvanju uspomena.

Danas smo tim koji čini LaVie Studio, u našem predivnom atelieru u samom srcu Opatije stvaramo nove ideje za fotografiranje, educiramo se kod naših kolega diljem svijeta i činimo sve da vaše uspomene izgledaju sjajno.


Naš atelier u samom srcu opatije

2018 godine, nakon 23 godine rada u centru Rijeke, ostvarujemo naš dugogodišnji san i otvaramo predivan foto atelier u samom srcu Opatije. Ovdje smo za vas, naše klijente i prijatelje, otvorili showroom za vjenčanja i ostale svečanosti ali i pravi foto atelier s profesionalnom rasvjetom i prekrasnim pozadinama gdje fotografiramo vaše portrete, obiteljske fotografije, rođendane,

Kontaktirajte nas

Već vam se svidjelo ovo što vidite? Onda ne čekajte i javite nam se odmah privatnom porukom jer se najtraktivniji datumi brzo popune. Javiti ćemo vam se unutar 24h s našim ponudama i više informacija o nama, našem načinu rada i ostalim detaljima.

Hvala vam!

Contact us

You already like what you see? Don't wait any longer - just drop us a quick message with your details using the form to your right and we will come back to you within 24h with more information and offers.

Thank you!